Gyermekek és kamasz fiatalok számára nyújtok pszichológiai tanácsadást. A gyermekpszichológiai magánrendelés a XI. kerületben, Gazdagréten található. Barátságos környezetben tartom a foglalkozásokat és lehetőséget biztosítok online pszichológiai konzultációra is.

Gyermekpszichológiai magánrendelés

Pszichológiai foglalkozás gyerekeknek:

Az általános iskolás, alsóbb évfolyamokra járó (6-11 éves) gyerekekkel heti rendszerességgel, egy alkalommal szoktam találkozni. Az első alkalom általában arra szolgál, hogy a gyermek szüleivel konzultáljunk. Ilyenkor a gyermek még nincs jelen, a szülők mesélik el, hogy milyen problémák, nehézségek megoldásában kérik a segítségemet. 

A problémafeltáró első beszélgetést követően, a gyermekek egyéni foglalkozásokon vesznek részt. Ezek az alkalmak 45 percesek, a gyermekek életkorának megfelelő, játékos foglalkozások. Az ötödik alkalom után ismét fel szoktam venni a szülőkkel a kapcsolatot, hogy visszajelzést adhassak illetve tanácsokkal láthassam el őket.

Amennyiben a probléma az eltelt időszak alatt megoldódott, a folyamatot lezárhatjuk. Ha a gyermek problémája továbbra is fennáll, a szülőkkel egyeztettünk a további lehetőségekről.


Kamasz és serdülő tanácsadás

A kamasz fiatalok (12-18 éves korúak) általában szüleikkel együtt keresnek meg. A problémafeltáró első beszélgetés ennek megfelelően, a családdal történő telefonos egyeztetés szerint, a szülővel vagy a serdülő fiatallal történik.

Az első találkozást követően, a probléma jellegétől függően 5-10 alkalmas személyes vagy online  tanácsasádasra illetve személyiségfejlesztő tréningre kerül sor. A folyamat során a kamasz fiatallal egyeztetve, legtöbbször közbeiktatunk egy olyan alkalmat is, amelyen a szülők és a gyermek egyszerre vannak jelen. Ez a beszelgetés lehetőségét nyújt arra, hogy a szülők számára visszajelzést adhassak illetve ezalkalommal tudjuk megbeszélni, hogy ők otthon miben tudják támogatni kamasz gyermekük lelki fejlődését.


Szülő tanácsadás

Szeretnék segítséget nyújtani szülők számárá is. Ha úgy érzi, elakadt és a továbblépéshez támogatásra, tanácsádásra van szüksége keressen bizalommal. 

Az alábbi probléma területeken tudok segíteni:

 • Nevelési tanácsadás
 • Konfliktuskezelés
 • Asszertív kommunikáció
 • Dráma mentes fegyelmezés
 • Indulatkezelés
 • Feszültségoldás
 • Gyászfeldolgozás
 • Válás feldolgozása

Online pszichológiai tanácsadás

Az online konzultációk során a számítógép képernyőjén keresztül tartjuk a kapcsolatot. Ehhez nem szükséges más, mint stabil internet kapcsolat illetve a megfelelő videó-hívó alkalmazás használata.

A videó konzultációk a személyes találkozók bensőséges hangulatát megőrizve, nyugodt, zavartalan körülmények közt zajlanak.

Kinek ajánlom az online konzultációt?

A videó konzultáció a 12 évnél idősebb gyermekek illetve kamaszok és felnőttek számára kompromisszum mentesen helyettesíti a személyes találkozást.

Az online kapcsolattartás előnyei:

 • Időt és energiát spórolhat meg az utazási idő megtakarításával.
 • A kamasz fiatalok esetén a délutáni különórákkal és edzésekkel időben könnyebben összeegyeztethetők az online konzultációk.
 • Ha olyan egészségügyi problémája van, amely megnehezíti az otthona elhagyását, lehetősége van arra, hogy az otthonából jelentkezzen be.
 • Elvált szülők esetén könnyebb időben összeegyeztetni a az online találkozókat.
 • Az online órákra rugalmasabban tudok időpont lehetőséget adni és kedvezőbb áron tudom ezt a szolgáltatást nyújtani.

Gyermekpszichológiai magánrendelés, árak

A személyes illetve az online pszichológiai tanácsadás óradíjai 2021 szeptemberétől az alábbiak szerint módosultak:

SZEMÉLYES PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Gyermek és kamasz tanácsadás: 10 000 Ft / 45 perc

Felnőtt tanácsadás: 12 000 Ft/ 50 perc

Család konzultáció: 14 000 Ft / 60 perc

ONLINE PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

Gyermek és kamasz tanácsadás: 8500 Ft / 45 perc
Felnőtt tanácsadás: 10 000 Ft / 50 perc

Család konzultáció 12 000 Ft / 60 perc


Gyermekpszichológiai magánrendelés kapcsolatfelvétel

Kálmán Judit, pszichológus magánrendelése,

Cím: Budapest, XI. kerület, Gazdagrét, Frankhegy utca 9.

Telefonszám: +36 70 254 5482

E-mail cím: info@gazdagretipszichologus.hu